Rüyada abdest alırken dua okumak

Rüyada abdest alırken dua okumak çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, prestij sahibi olunacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına delalet etmektedir.

Rüyada abdest alırken dua okumak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız kontrolsüzdür.

Rüyada abdest alırken dua okumak mutluluğa ve neşeye, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada abdest alıp kuran okumak eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada abdest almaya hazırlanmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, sıkıntıların büyüyeceğine işarettir.

Rüyada camide abdest alıp namaz kıldığını görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına rivayet eder.

Rüyada abdest alıp camiye gitmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada abdest alıp namaz kıldığını görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada abdest alırken ağlamak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine rivayet eder.

Rüyada abdest alıp cuma namazı kılmak makbul olan mallara kavuşacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments