Rüyada abdest alırken kan görmek

Rüyada abdest alırken kan görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yeni bir yol çizileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada abdest alırken kan gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada abdest alırken kan görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada eşini abdest alırken görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada boy abdesti almaya çalışmak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada abdest alırken kusmak emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine delalettir.

Rüyada camide abdest alıp namaz kıldığını görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada abdest almadan namaz kılmak parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada abdest almaya hazırlanmak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada abdest alırken ayağı yıkamak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, çok sevileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments