Rüyada abdest alıp namaz kılmak

Rüyada abdest alıp namaz kılmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına rivayet eder.

Rüyada abdest alıp namaz kılmak gördüyseniz:

  • Tahammülsüzlük veya sabırsızlık nedeniyle bazı plan, iş ya da anlaşmalar bozulabilir.

Rüyada abdest alıp namaz kıldığını görmek eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine işaret eder.

Rüyada abdest alıp namaz kılmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına inanılır.

Rüyada camide abdest alıp namaz kıldığını görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada abdest alıp cuma namazı kılmak çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işarettir.

Rüyada abdest alıp akşam namazı kılmak başkalarının malına göz dikeceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına yorulur.

Rüyada camide abdest alıp namaz kılmak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada abdest alıp sabah namazı kılmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bir şeyden zarar görmeye inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments