Rüyada abdest almayı görmek

Rüyada abdest almayı görmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada abdest almayı gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da sosyal çevrenizden biriyle bir anlaşmazlık olabilir.

Rüyada abdest alıp cuma namazı kılmak mahsullerin fazlalaşacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına rivayet eder.

Rüyada abdest alıp cuma namazına gitmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada abdest almayı görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına işarettir.

Rüyada gusül abdesti almayı unutmak sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğini abdest alırken görmek hem yeni yerler göreceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada abdest almayı öğrenmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, geçim sıkıntısının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada abdest alıp namaza hazırlanmak atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada ölüyü abdest alırken görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments