Rüyada boynunun kesilmesini görmek

Rüyada boynunun kesilmesini görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, zorluklarının son bulacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, yeni yollara girileceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada boynunun kesilmesini gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi beslemeye zaman ayıramamanızın nedeni çok çalışmanız olabilir.

Rüyada boynunun kesildiğini görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada boynu kesilmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada kendi boynunun kesildiğini görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  delalet etmektedir.

Rüyada boynunun kesilmesini görmek dertlerine derman arayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada başkasının boynunun kesildiğini görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin boynunun kesildiğini görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin boynunun kesildiğini görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boynundan kesilmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments