Rüyada kendi boynunun kesildiğini görmek

Rüyada kendi boynunun kesildiğini görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, kazancın sürekli artacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işaret eder.

Rüyada kendi boynunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, çocuklarla ilgili konuları veya yaratıcılık gerektiren işleri ilgilendiren alanlarda kalıcı adımlar atabilir, geleceğe dönük planlar yapabilirsiniz.

Rüyada başkasının boynunun kesildiğini görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynundan kesilmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, razı geleceğine inanılır.

Rüyada boynu kesilmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada kendi boynunun kesildiğini görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynunun kesilmesini görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin boynunun kesildiğini görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin boynunun kesildiğini görmek iyiliklerden yüz çevirmeye, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynunun kesildiğini görmek güzel günlerin kapıda olacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments