Rüyada boynunun kesildiğini görmek

Rüyada boynunun kesildiğini görmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, zorluklarının biteceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına alamet eder.

Rüyada boynunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Durum sandığınız kadar olumsuz olmayabilir.

Rüyada boynunun kesilmesini görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına yorulur.

Rüyada boynundan kesilmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynunun kesildiğini görmek umutlarının söneceğine, başarıların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynu kesilmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına delalet eder.

Rüyada birinin boynunun kesildiğini görmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine inanılır.

Rüyada kendi boynunun kesildiğini görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına delalettir.

Rüyada başkasının boynunun kesildiğini görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalettir.

Rüyada kardeşinin boynunun kesildiğini görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments