Rüyada boynuna kolye takıldığını görmek

Rüyada boynuna kolye takıldığını görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuna kolye takıldığını gördüyseniz:

  • Kararlarınıza bağlı kalmanızda fayda var.

Rüyada boynuna kolye takıldığını görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuna altın takıldığını görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına yorulur.

Rüyada kolye takıldığını görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kolye takıldığını görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının boynunda altın kolye görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada erkek boynunda kolye görmek mal ve varlık sahibi olacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynunda altın kolye görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına tabir olunur.

Rüyada boynunda kolye görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments