Rüyada boynunda altın kolye görmek

Rüyada boynunda altın kolye görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynunda altın kolye gördüyseniz:

  • Uzun süredir üşenmeniz nedeniyle el atmadığınız konulara el atabilirseniz, bir çırpıda halledebilirsiniz.

Rüyada erkeğin boynunda altın kolye görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının boynunda altın kolye görmek bereketin ve verimin olacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına yorulur.

Rüyada birinin boynunda altın kolye görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının boynunda altın kolye görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına tabir olunur.

Rüyada boynuna altın kolye takmak rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada boynunda altın kolye görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada boynuna inci kolye takmak diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada erkek boynunda kolye görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments