Rüyada altın kolye takıldığını görmek

Rüyada altın kolye takıldığını görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada altın kolye takıldığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda, farklı ya da dış faktörlere dayalı eğilimler söz konusu olabilir.

Rüyada altın kolye takıldığını görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuna kolye takıldığını görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolye takıldığını görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine rivayet eder.

Rüyada üzerine altın takıldığını görmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bebeğe altın takıldığını görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasına altın takıldığını görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına işarettir.

Rüyada boynuna altın takıldığını görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına altın bilezik takıldığını görmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments