Rüyada kolye takıldığını görmek

Rüyada kolye takıldığını görmek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına inanılır.

Rüyada kolye takıldığını gördüyseniz:

  • Duygularınız veya duygusal davranmanız belli hedeflere ulaşmanızı veya bazı isteklerinizin yerine gelmesini engelleyebilir.

Rüyada kolye takıldığını görmek yüzünün kızaracağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kolye takıldığını görmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, sermaye kaybedeceğine inanılır.

Rüyada boynuna kolye takıldığını görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına işarettir.

Rüyada ipe takılmak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına yorulur.

Rüyada altın küpe takıldığını görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine delalettir.

Rüyada birine yüzük takıldığını görmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyrek altın takıldığını görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın yüzük takıldığını görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments