Rüyada boynuna altın görmek

Rüyada boynuna altın görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada boynuna altın gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı başkalarının üzerine yüklememelisiniz.

Rüyada boynuna altın kolye takmak ileride çok zengin biri olacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada boynunda altın kolye görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, dinamik olacağına yorulur.

Rüyada boynuna altın görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına alamet eder.

Rüyada boynunda altın görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada kızının boynunda altın görmek büyük zararlardan kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada boynuna çeyrek altın takmak üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına delalettir.

Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin boynunda altın görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, amacına nail olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments