Rüyada kızının boynunda altın görmek

Rüyada kızının boynunda altın görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, kazançlı çıkacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, rahatlığa erileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının boynunda altın gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada kızının boynunda altın görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada kızı boynundan öpmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının boynunda altın kolye görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının boynunda altın görmek üzüntünden sağlığından olacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya alamet eder.

Rüyada erkeğin boynunda altın görmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada boynunda altın kolye görmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, girdiği işleri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynunda altın görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boynuna altın takmak ortalığın sakinleşip, durulacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments