Rüyada boyası dökülmüş duvar görmek

Rüyada boyası dökülmüş duvar görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, şansının döneceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada boyası dökülmüş duvar gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına vakit ayırmaktan asıl odaklanmanız gereken konuları unutabilirsiniz.

Rüyada boyasız duvar görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada duvarların boyandığını görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada duvar boyası almak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı boyalı duvar görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz duvar boyası görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni boyanmış duvar görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada duvara boya görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada boyanmış duvar görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments