Rüyada boyasız duvar görmek

Rüyada boyasız duvar görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada boyasız duvar gördüyseniz:

  • Ilımlı olunması gerekiyor.

Rüyada duvarın pembeye boyandığını görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı duvar boyası görmek güzel günler için çalışılacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine inanılır.

Rüyada duvara boya yapmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil boyalı duvar görmek parasının her geçen gün artacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine yorulur.

Rüyada beyaz duvar boyası görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine delalettir.

Rüyada duvara beyaz boya yapmak ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada duvarda mavi boya görmek sevgi göreceğine, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boyasız duvar görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments