Rüyada duvarların boyandığını görmek

Rüyada duvarların boyandığını görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, birikim yapacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına tabir olunur.

Rüyada duvarların boyandığını gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada beyaz duvar boyası görmek hastalığın biteceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada duvara beyaz boya yapmak hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvara boya sürmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işaret eder.

Rüyada beyaz boyalı duvar görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işarettir.

Rüyada duvar boyasının döküldüğünü görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada sarı duvar boyası görmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı allah yolunda harcayacağına delalet eder.

Rüyada pembe duvar boyası görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada duvarda mavi boya görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments