Rüyada yeni boyanmış duvar görmek

Rüyada yeni boyanmış duvar görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, kişinin fena halde yanılacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni boyanmış duvar gördüyseniz:

  • Bazı konular olumlu ilerleyebilir.

Rüyada yeni boyanmış duvar görmek her işi ile daha çok ses getireceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe duvar boyası görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvara boya sürmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz duvar boyası görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına alamet eder.

Rüyada sarı duvar boyası görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine rivayet eder.

Rüyada boyalı duvar görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına yorulur.

Rüyada sarı boyalı duvar görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşile boyanmış duvar görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments