Rüyada boya kalemi almak

Rüyada boya kalemi almak her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine inanılır.

Rüyada boya kalemi almak gördüyseniz:

  • Ya da olayları farklı açılardan ele alırsanız, huzur verici olacağını göreceksiniz.

Rüyada boyalı kalem görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalet eder.

Rüyada boya kalemi görmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, hastalanacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada kuru boya kalemi görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına rivayet eder.

Rüyada boyalı kalemler görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine alamet eder.

Rüyada rengarenk boya kalemleri görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına alamet eder.

Rüyada boya kalem görmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine tabir olunur.

Rüyada boya kalemi almak hastalıkların şifa bulacağına, helal kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil boya kalemi görmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, büyük başarılara imza atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments