Rüyada yeşil boya kalemi görmek

Rüyada yeşil boya kalemi görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil boya kalemi gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize çeki düzen verebilirsiniz.

Rüyada yeşil boya kalemi görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kuru boya kalemleri görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada boya kalem görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, kendisine uğur getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru boya kalemi görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, azap çektiğine işaret eder.

Rüyada boyalı kalem görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalem boya görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine rivayet eder.

Rüyada rengarenk boya kalemleri görmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine işarettir.

Rüyada mavi boya kalemi görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments