Rüyada boyalı kalem görmek

Rüyada boyalı kalem görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kazanç ve kar getireceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boyalı kalem gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler veya iş birlikleri size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada mavi boya kalemi görmek işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada boyalı kalemler görmek huzurlu, mutlu olacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya işaret eder.

Rüyada renkli boya kalemleri görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada kuru boya kalemi görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, rahatsızlık duyulacağına inanılır.

Rüyada boya kalemi almak ondan faydalanacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boya kalemi görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine işarettir.

Rüyada rengarenk boya kalemleri görmek kişinin sıkıntıların artacağına, attığı adımların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru boya kalemleri görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments