Rüyada boş mezara görmek

Rüyada boş mezara görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş mezara gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.Bazı hayalkırıklıklarını fazlasıyla büyütüyorsunuz.

Rüyada kendi boş mezarını görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine işaret eder.

Rüyada boş mezara girmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine tabir olunur.

Rüyada boş mezara bakmak başarı kaydedeceğine, umutsuz olacağına inanılır.

Rüyada iki tane boş mezar görmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini boş mezarda görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada içi boş mezar görmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına rivayet eder.

Rüyada mezarı boş görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret eder.

Rüyada boş kazılmış mezar görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments