Rüyada fon kartonu görmek

Rüyada fon kartonu görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, herkesin yardımına koşacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada fon kartonu gördüyseniz:

  • Aslında ne kastettiğinizi izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Rüyada fon kartonu görmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karton sigara görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada boş karton kutu görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada karton toplamak yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, sürekli ağlamaklı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi karton görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına inanılır.

Rüyada beyaz karton görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına işaret eder.

Rüyada bir karton yumurta görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kartonla sigara almak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments