Rüyada bornozla dolaştığını görmek

Rüyada bornozla dolaştığını görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, hatalarını düzelteceğine, işlerinin duracağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bornozla dolaştığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler bazı konulara yaklaşımınızı veya yöntemlerinizi ya da fikirlerinizi değiştirmeniz konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada bornozla dolaştığını görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz bornozlu görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada bornozlu kadın görmek allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına inanılır.

Rüyada mor bornoz giymek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada bornoz görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bornozlu adam görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine delalettir.

Rüyada bornozlu erkek görmek variyetini çoğaltacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada bornoz hediye almak rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments