Rüyada boncuk kolyeler görmek

Rüyada boncuk kolyeler görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok zor günler yaşayacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada boncuk kolyeler gördüyseniz:

  • Ne kadar yaratıcı olursanız, o kadar faydasını görebilirsiniz.

Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işarettir.

Rüyada mavi boncuk kolye görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine delalettir.

Rüyada nazar boncuklu kolye almak güçten düşeceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada boncuklu kolye görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada boncuktan kolye takmak büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolye boncuk görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, moral bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi boncuklu kolye görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada boncuk kolyeler görmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments