Rüyada boncuklu bilezik takmak

Rüyada boncuklu bilezik takmak canını ve malını hiçe sayacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, elinin darlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuklu bilezik takmak gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren ya da gayretlerinizin karşılığını görmenizi sağlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada boncuklu bilezik takmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, kısmetlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi boncuklu bilezik görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Rüyada boncuk bilezik görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işarettir.

Rüyada mavi boncuklu altın bilezik görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada nazar boncuklu bilezik görmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işsizin iş bulacağına delalettir.

Rüyada boncuklu bilezik görmek keyfin bozulacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına işarettir.

Rüyada mavi boncuk bilezik görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments