Rüyada bol pantolon giymek

Rüyada bol pantolon giymek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, gelir kaybedeceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, isteklerini yerine geleceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada bol pantolon giymek gördüyseniz:

  • Tartışmalara neden olabilecek laflar etmeden önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada bol pantolon giymek insan sevindireceğine, dua alacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol paçalı pantolon görmek mutluluğunun da artacağına, şifa edineceğine işaret eder.

Rüyada bol kot pantolon görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, dolandırılacağına delalettir.

Rüyada pantolonun bol gelmesini görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada bol paça pantolon görmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada bol ayakkabı giymek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bol etek giymek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada bol giysi giymek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, işini kaybedeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments