Rüyada pantolonun bol gelmesini görmek

Rüyada pantolonun bol gelmesini görmek masabaşı bir işe girileceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada pantolonun bol gelmesini gördüyseniz:

  • Bazı iş girişimlerinizi ilerletmek, şekillendirmek ya da bazı hedeflerinize ulaşabilmek için alışılmadık yollar deneyebilirsiniz.

Rüyada pantolonun bol gelmesini görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, işlerinin kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada bol kot pantolon görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna rivayet eder.

Rüyada bol pantolon giymek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına delalet eder.

Rüyada bol paça pantolon görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, endişeli durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bol paçalı pantolon görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada bol ekmek yemek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada bol bol balık görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bol bol yumurta görmek yaşamının yoluna gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments