Rüyada bol gelinlik giydiğini görmek

Rüyada bol gelinlik giydiğini görmek kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabileceğiniz bir karar veriyor olabilirsiniz.

Rüyada bol gelinlik giymek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine delalettir.

Rüyada bol gelinlik giydiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine yorulur.

Rüyada gelinliğin bol geldiğini görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol elbise giydiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Rüyada siyah bol elbise giymek insanlarla bir araya geleceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına işarettir.

Rüyada bol gömlek giymek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, maddi kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol ayakkabı giydiğini görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, net bir bakış açısı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bol pantolon giymek umutlarının tazeleneceğine, çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments