Rüyada bol bol çikolata yemek

Rüyada bol bol çikolata yemek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bol bol çikolata yemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda ilginizi çeken birisini tanımak için daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

Rüyada bolca çikolata yemek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol bol çikolata yemek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına işaret eder.

Rüyada bol bol yemek yapmak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bol bol yemek görmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bol tatlı yemek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada bol bol tatlı yemek imkanlarının artacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bolca yemek görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada bol yemek yemek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments