Rüyada bol yemek yemek

Rüyada bol yemek yemek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, büyük bir makama geleceğine, mahsullerin fazlalaşacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada bol yemek yemek gördüyseniz:

  • Belli jestlerin peşinden gitmeniz size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada bol ekmek yemek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine işaret eder.

Rüyada bol çeşit yemek görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bol et yemek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol şerbetli baklava yemek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada bol tatlı yemek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol yemek yemek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada bol bol yemek yapmak sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işarettir.

Rüyada bol çeşitli yemek görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments