Rüyada boka basmak

Rüyada boka basmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, malın bereketinin artmasına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada boka basmak gördüyseniz:

  • Tekrar bağlantı kurmanız durumunda eski bir ilişkiniz size üzüntü verebilir.

Rüyada inek bokuna basmak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalette boka basmak insanlar arasında barışın sağlanacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada at bokuna basmak eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, çalışmaları kötüleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek bokuna basmak aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine yorulur.

Rüyada bokun üstüne basmak atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine rivayet eder.

Rüyada boka basmak ne yöne gideceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağını boka basmak maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, onların güvenini sarsacağına işarettir.

Rüyada kedi bokuna basmak işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments