Rüyada tuvalette boka basmak

Rüyada tuvalette boka basmak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına delalet eder.

Rüyada tuvalette boka basmak gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan yeteneneğiniz var.

Rüyada tuvalette boka basmak kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine inanılır.

Rüyada hayvan bokuna basmak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına delalet eder.

Rüyada kedi bokuna basmak geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada boka basmak kalabalık aile toplantılarına katılacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına alamet eder.

Rüyada at bokuna basmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalet eder.

Rüyada insan bokuna basmak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada köpek bokuna basmak hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına inanılır.

Rüyada ayağını boka basmak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments