Rüyada böğürtlen suyu görmek

Rüyada böğürtlen suyu görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada böğürtlen suyu gördüyseniz:

  • Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir.

Rüyada böğürtlen suyu görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor böğürtlen görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, huzurunun artacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalından böğürtlen yemek bir hastalıktan kurtulunacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada böğürtlen koparmak kazançlı bir işin başına geçileceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan böğürtlen yemek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böğürtlen yediğini görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine rivayet eder.

Rüyada çilek ve böğürtlen yemek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Rüyada böğürtlen topladığını görmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments