Rüyada mor böğürtlen görmek

Rüyada mor böğürtlen görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, önemli bir şahsiyet olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor böğürtlen gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimleriniz cesaretinizi kırmamalı ya da geleceğe gereğinden fazla cesaretle ilerlememelisiniz.

Rüyada mor böğürtlen görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada böğürtlen görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böğürtlen toplayıp yemek rızkın genişlemesine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah böğürtlen toplamak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada böğürtlenli dondurma yemek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan böğürtlen yemek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada dalında böğürtlen görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, işlerini düzene sokacağına delalet eder.

Rüyada böğürtlen satın almak maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments