Rüyada böğürtlen koparmak

Rüyada böğürtlen koparmak hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, çok güzel günler geçireceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada böğürtlen koparmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızın karşılığını istediğiniz şekilde göreceksiniz.

Rüyada ağaçtan böğürtlen yemek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, emeklerin boş yere harcanacağına inanılır.

Rüyada kara böğürtlen görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına yorulur.

Rüyada böğürtlen koparmak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada böğürtlen suyu görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, temize çıkacağına rivayet eder.

Rüyada böğürtlen bahçesi görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayırlı ve güzel olacağına işaret eder.

Rüyada böğürtlen ve kiraz görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalından böğürtlen yemek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada böğürtlen yediğini görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments