Rüyada çilek ve böğürtlen yemek

Rüyada çilek ve böğürtlen yemek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına rivayet eder.

Rüyada çilek ve böğürtlen yemek gördüyseniz:

  • Daha önce ufak bir gayretle hallettiğiniz işler daha fazla dikkat ya da zaman gerektirebilir.

Rüyada çilek ve böğürtlen yemek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine yorulur.

Rüyada çilek ve böğürtlen görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçtan böğürtlen yemek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada böğürtlenli pasta yemek nefsine yenileceğine, bazı engellerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada böğürtlen toplamak yemek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada böğürtlen yemek görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada böğürtlen toplamak ve yemek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada dalından böğürtlen yemek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments