Rüyada böğürtlen ve kiraz görmek

Rüyada böğürtlen ve kiraz görmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine inanılır.

Rüyada böğürtlen ve kiraz gördüyseniz:

  • Bir seyahat, eğitim, seminer, kur ya da konferans yeni olanakları ya da seçenekleri önünüze getirebilir.

Rüyada böğürtlen ve kiraz görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada böğürtlen satın almak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına inanılır.

Rüyada olgunlaşmamış böğürtlen görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, hayattan yana keyif bulacağına rivayet eder.

Rüyada böğürtlen yemek görmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına alamet eder.

Rüyada böğürtlen yemek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada böğürtlen topladığını görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada böğürtlen yedirmek büyük mutluluk duyulacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada böğürtlen toplamak yemek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments