Rüyada boğulurken kurtarılmak

Rüyada boğulurken kurtarılmak içebileceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, kısmetlerinin bol olacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğulurken kurtarılmak gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzu kendiniz belirlemelisiniz.

Rüyada kurtla boğuştuğunu görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada boğulan birini kurtarmaya çalışmak hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, hem moral hem de çareler bulacağına inanılır.

Rüyada bokta kurt görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğulmaktan kurtarılmak yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada boğulurken kurtarılmak hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, hasta ve zor geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına işarettir.

Rüyada boğulanı kurtaramamak kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments