Rüyada boğulmadan kurtulmak

Rüyada boğulmadan kurtulmak sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine delalet eder.

Rüyada boğulmadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan güçlüsünüz.

Rüyada boğulurken kurtulmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sudan boğulmaktan kurtulmak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada boğulmaktan kurtulduğunu görmek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya delalettir.

Rüyada havuzda boğulurken kurtulmak hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak hak yolunu bulacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine rivayet eder.

Rüyada boğulmaktan kurtulmak hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına delalettir.

Rüyada derede boğulmaktan kurtulmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments