Rüyada boğulmak ve kurtarmak

Rüyada boğulmak ve kurtarmak eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, haneden birinin ayrılacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına delalet eder.

Rüyada boğulmak ve kurtarmak gördüyseniz:

  • Size karşı davranışlarda bulunan kimseleri ise katı bir şekilde eleştirmek isteyeceksiniz.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına delalet eder.

Rüyada annesini boğulmaktan kurtarmak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada boğulurken kurtarmak her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize delalet etmektedir.

Rüyada birini boğulmaktan kurtardığını görmek yaşadığı hayatın ve allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine işaret eder.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işaret eder.

Rüyada boğulanları kurtarmak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına delalettir.

Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments