Rüyada altın balık tutmak

Rüyada altın balık tutmak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, hayırlı işlere imza atacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalettir.

Rüyada altın balık tutmak gördüyseniz:

  • Bazı durumların her iki tarafını da görmeye çalışmalısınız.

Rüyada altın balık tutmak güzel fırsatların ele geçirileceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elde balık tutmak kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalı denizde balık tutmak daha geniş rızık elde edeceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada havada balık tutmak büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine tabir olunur.

Rüyada sazan balık tutmak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada gölde balık tutmak yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada şelalede balık tutmak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden balık tutmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments