Rüyada şelalede balık tutmak

Rüyada şelalede balık tutmak işlerinin artacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada şelalede balık tutmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır askıda kalmış konular veya çelişkili durumlar ya da ilişkiler ön plana çıkabilir.

Rüyada şelalede balık tutmak kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına rivayet eder.

Rüyada şelalede balık görmek anne babanın birbirine düşeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kendini şelalede görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine delalettir.

Rüyada denizde şelale görmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bal şelalesi görmek kime gideceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada şelalenin üstünde olmak kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalet eder.

Rüyada akarsu şelale görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada şelalenin üstünden geçmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments