Rüyada boğaz köprü görmek

Rüyada boğaz köprü görmek geçiminin zor hale geleceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, gücünün azalacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğaz köprü gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmanın ya da belli yeteneklerinizi paraya dönüştürmenin yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek yüksek bir makamı olacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına yorulur.

Rüyada boğaz köprüsünde yüzmek engel teşkil edeceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine işaret eder.

Rüyada boğaz köprü görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada boğaz köprüsünde yürümek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına alamet eder.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada istanbul boğaz köprüsü görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine delalettir.

Rüyada boğaz köprüsünden düşmek her istediğini elde edeceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments