Rüyada boğaz köprüsünde yürümek

Rüyada boğaz köprüsünde yürümek hedeflerini tutturmayı başaracağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, üzüntülerin gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünde yürümek gördüyseniz:

  • Kendi aşk veya evlilik hayatınıza büyük sorunlar yaratabilirsiniz.

Rüyada boğaz köprüsünde yürümek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine işarettir.

Rüyada boğaz köprü görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek imkân sahibi olacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine yorulur.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünü görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünde yüzmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada istanbul boğaz köprüsü görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsü görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments