Rüyada boğanın vurduğunu görmek

Rüyada boğanın vurduğunu görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına işarettir.

Rüyada boğanın vurduğunu gördüyseniz:

  • Dilinizi ucuna kadar gelen şeyleri ne olursa olsun söylememnizde fayda var.

Rüyada boğanın vurduğunu görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına delalet eder.

Rüyada saçlarını sıfıra vurdurmak bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada ördek vurduğunu görmek islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını işaret etmektedir.

Rüyada tabancayla adam vurduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına alamet eder.

Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ineğin vurduğunu görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada köpek vurduğunu görmek sorunların teker teker çözüleceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine delalettir.

Rüyada birine vurduğunu görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments