Rüyada saçlarını sıfıra vurdurmak

Rüyada saçlarını sıfıra vurdurmak eski huzurun yeniden sağlanacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine işarettir.

Rüyada saçlarını sıfıra vurdurmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelmek veya sizi mutlu edecek seyahatler yapmak ajandanızda yer alabilir.

Rüyada saçları sıfıra vurdurmak eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işarettir.

Rüyada saçı sıfıra vurdurmak yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarını sıfıra vurdurmak maneviyatın da zenginleşeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada saçını sıfıra vurdurmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada birinin sırtına vurduğunu görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine inanılır.

Rüyada birinin kafasına vurduğunu görmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına inanılır.

Rüyada kardeşini vurduğunu görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başını vurduğunu görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments