Rüyada birine vurduğunu görmek

Rüyada birine vurduğunu görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine vurduğunu gördüyseniz:

  • Duyduklarınıza hiç şaşırmayacaksınız.

Rüyada kurt vurduğunu görmek yaşam standartlarını yükselteceğine, herkes tarafından saygı göreceğine işaret eder.

Rüyada birinin seni vurduğunu görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına tabir olunur.

Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, üzüleceğine, yıkılacağına alamet eder.

Rüyada köpeğe vurduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada silahla birini vurduğunu görmek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada atın vurduğunu görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karga vurduğunu görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına delalet eder.

Rüyada yılanın vurduğunu görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments