Rüyada boynuz takmak

Rüyada boynuz takmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada boynuz takmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yaklaşımlar eski bir fikiri canlandırabilir.

Rüyada boynuz takmak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına delalet eder.

Rüyada boynuzu görmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada inek boynuzlaması görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına inanılır.

Rüyada tek boynuzlu öküz görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada inek boynuz görmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine yorulur.

Rüyada büyük boynuzlu inek görmek rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuzlu kadın görmek hayata karşı isteksizleşeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada boynuzlu sığır görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments