Rüyada görünmeyen bir şeyden korkmak

Rüyada görünmeyen bir şeyden korkmak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada görünmeyen bir şeyden korkmak gördüyseniz:

  • Zor bir durumdan geçerek feraha çıkacaksınız.

Rüyada görünmeyen bir şeyden korkmak maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine tabir olunur.

Rüyada aslan görüp korkmak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına rivayet eder.

Rüyada ruh görüp korkmak canın derdine düşeceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına yorulur.

Rüyada görünmeyen varlıklardan korkmak elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi görüp korkmak rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrep görüp korkmak kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, sadece kendisini düşüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada cin görüp korkmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini görüp korkmak borç yüzünden uykuların kaçacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments