Rüyada böbrek ağrısı görmek

Rüyada böbrek ağrısı görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada böbrek ağrısı gördüyseniz:

  • Tanışacağınız kişiler veya kuracağınız iş birlikleri ya da ilişkiler yaşam tarzınızda da değişikliklere neden olabilir.

Rüyada böbrek ağrısı çektiğini görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, borçlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada böbrek ağrısı görmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada böbrek kumu dökmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine delalettir.

Rüyada böbreklerini kaybetmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına rivayet eder.

Rüyada böbreklerinin aldığını görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada böbrek rahatsızlığı görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada böbrek taşı dökmek allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, endişelerin son bulacağına inanılır.

Rüyada çiğ böbrek yemek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments